ARTSY: nieuw TV-programma van Culturele Regio

Beetje kunst en cultuur snuiven wanneer jij dat wilt… En even tussendoor een filmpje kijken… Dat is de formule van het nieuwe tv-programma van de Culturele Regio.

 

Een aflevering van het kunstprogramma gaat tussen de 4 en 8 minuten duren. Dat kun je gewoon even tussendoor kijken. Je kan het online zien, dus wanneer het voor jou uitkomt. Hiermee sluit het programma aan op wat veel mensen prettig vinden, zeggen de drie vrijwilligers van Artsy CR-TV “Artsy wordt lekker vlot en leuk om naar te kijken!"

Mascha Bossuyt (kunstenaar) neemt kijkers mee naar kunstenaars, galeries en musea. En de redactie en acquisitie wordt verzorgd door Henk Drok.

 “Op 22 februari 2022" is de eerste aflevering van Artsy online te zien. Regelmatig is er daarna een nieuwe Artsy te zien. Deze komen ook op diverse social media te staan.

 

Zelf op tv?

Artsy CR-TV is een mooie manier om jezelf te presenteren en mensen kennis te laten maken met wat je doet. Wil je in het programma komen? Mail dan voor meer informatie naar: info@cultureleregio.nl of vul onderstaand formulier in.

 

Aanmelden voor het maken van een ARTSY CR/TV

Versturen

DEELNEMERSDAG