Steun ons

Het ondersteunen van de Culturele regio als deelnemer, vriend of donateur biedt talloze voordelen voor zowel de gemeenschap als individuen. Als deelnemer heb je direct toegang tot een scala aan culturele activiteiten, van kunsttentoonstellingen tot theaters, die de rijkdom van de regio's Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede en Rhenen in al hun facetten belichten.

Als vriend of donateur draag je bij aan het bevorderen van kunst, cultuur en natuurschoon in deze gemeenten. Je steun helpt bij het organiseren van evenementen, het onderhouden van culturele locaties en het financieren van educatieve programma's, wat op zijn beurt de lokale gemeenschap verrijkt en de sociale cohesie versterkt.

Bovendien biedt het ondersteunen van de Culturele regio een gevoel van betrokkenheid en trots bij individuen, omdat ze een directe rol spelen in het behoud en de promotie van het culturele erfgoed van de regio. Het is een manier om de unieke identiteit van deze gemeenten te koesteren en door te geven aan toekomstige generaties.

Als vrijwilligersorganisatie is de Culturele regio afhankelijk van de steun van haar leden en donateurs om haar missie te vervullen. Door lid te worden, vriend te worden of een donatie te doen, help je niet alleen om de culturele rijkdom van deze regio's te behouden, maar draag je ook bij aan het welzijn en de vitaliteit van de gemeenschap als geheel.

Je kunt de Culturele regio op de volgende manieren steunen:

  1. door je hier als deelnemend Kunstenaar, Horeca Partner of Culturele instelling aan te melden
  2. door je als persoon of familie aan te melden als "Vriend" van Culturele regio
  3. door éénmalig een donatie te doen aan de stichting op rekeningnummer NL64 INGB 0008 7870 68
    o.v.v. "Donatie CR"

Mag de Culturele regio ook rekenen op úw steun en samenwerking?